Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötte henne i drömmen


där jag bjöd upp henne på en liten dans

Ja, om hon nu bara ville ge mig en liten chans

Och vad jag vill minnas så var det en skön låt av funk

Eller var det punk?

Skoja bara

Självklart att det var funk

Och då hon frivilligt bara följde med mig ut på dansgolvet

till denna låt så satte Dj´n plötsligt bara på

en härligt skönflytande låt av trance

Och det var då som hon bara snubblade till rätt i min famn

Och där stod jag smått chockad och ville knappt tro

att det var sant

Men sant var det!

I alla fall i drömmen...

Mötte henne i drömmen!

Ken Cassel
13/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 182 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-13 01:25



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
Kul ,att du oxå gillar trance.
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel