Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den glädje som jag kände igår


gör mig bra mycket starkare idag

För idag så vet jag vad jag vill ha

Jag vill ha dig doppad i söt choklad

Du som är så vacker och god

Du som kallas för kvinna på våran jord

Det vackra folket

Och om jag idag kommer att få till det med dig

så kommer jag att ta med dig på en resa

som du sent kommer att glömma då jag mer än gärna

släpar runt på dig, runt våran glob

Och att jag sen tar hand om alla räkningarna på vägen

är någonting som jag hoppas

att du förstod

För vad gör jag inte för dig nu, när du ifrån igår

har fått mig idag att känna mig

så otroligt glad

Så det är med dig som jag vill va

Vara tillsammans med varenda dag...

Ken Cassel
13/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-13 02:19



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jag blir glad att du är glad...
2013-01-13

  Peter Olausson VIP
blir det inte en lite kladdig resa, Ken, med en kvinna doppad i choklad att ha med sig på flygen? Men säkert trevlig!
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel