Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett slags adjö till 'stenar'; vårstädningsstart. (uppmaning till alla mina inre väsen och oväsen^^)


is

 

 

tystna nu

tystna

vi måste lyssna nu

 

 

där knotor ännu bär jorden

där gravar fyllts med bara händer

där stenar ställdes och föll

 

vi måste lyssna nu

 

tystna nu

tystna

 

om än för en tid i glömska där djärvhet log med drömska ögon

om än för en tid i mörkmarkers skuggor

 

 

vi måste lyssna nu

medan isen sjunger sin dans i välstämda dova och djupa toner

och haven lånar varandra sina vatten

 

tystna nu

 

tystna

 

det är tundratid som går

och kvar vid fallna stenar står blott orden

tomma döda

 

 

huggna för ett då med klubba kil och röda spår

vi måste lyssna på det ovanpå

 

så tystna nu

 

tystna

 

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 124 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-13 03:13



Bookmark and Share


  smultronbergen VIP

Tycker mkt om din text
mycket
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri