Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När nöden inte har någon lag


så tar man lagen i egna händer

Pissar och skiter vid närmaste träd

för man vill inte gärna skita på sig så att man får

randiga ben

då man måste pissa på benen

för att ha en chans att bli lite ren

Så nöden har ingen lag...

Ken Cassel
13/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 116 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-13 03:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel