Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser bara rött Min Kära...

Nu får de inte ta fler Min Kära
så vi får ej ge upp vår rätt till gott liv Min Kära
Nu får det va´ slut på våldet Min Kära
det måste ändras så - att du kan gå
lika säker där ute som hemma!

Visst blir det tufft min kära
men vi andas ny luft min kära
Ingen annan skall över dig eller din kropp bestämma
överallt skall du kunna gå lika säker som där hemma!

När du ser dig omkring var än i världen
skall du kunna vara trygg på färden
det är vårt val, vi har inget annat val
och för att våldet skall bort
får vi göra som andra har gjort
vi får ta tag i eländet själva!

Bli inte trött Min Kära, men se rött Min Kära
ge aldrig upp Min Kära
vi borde göra en kupp Min Kära
bilda en grupp mot våldet Min Kära
för att ingen mer skall slås ner
och det går ju självklart om
den andra halvan av befolkningen
oss ett gott handtag ger...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-13 13:14



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Jättebra text, så sann.
2013-01-16

  Irene Åberg
Bästa.Ewa-Britt.
Tänkvärda ORD,SÅ SANT,SÅ SANT.
Våld vill vi inte ha på vår Underbara Jord.
Vi får Hjälpas åt så att DET FÖRSVINNER BORT.
och inte kommer IGEN.
MIN VÄN.Kram**I.Åberg
2013-01-15

  Eaglemountains VIP
Tack för denna fina text, med en god uppmaning till oss alla ....
2013-01-14

  Lars Hedlin
Bra text orden berör och är tänkvärda ;)
2013-01-13
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt