Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontinuum

 

Älskade livet

som det var

 

Ville inget annat

 

En tid var det så

 

Länge

 

En osynlig spricka i himlen

Änglars ljudlösa vingslag 

Ett  omslutande ljus

 

Den sista dagen

 

Efter lång lång tid

en ny början

 

I annan form

 




Fri vers av Söderman
Läst 330 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-13 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Söderman
Söderman