Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ganska så lustigt


att världens största djur, valen, på tvåhundra ton

föredrar att äta av en av världens minsta

Krillen

Men det är klart

För det finns ju Krill i havet i lika mycket vikt

som alla människorna tillsammans väger

i hela världen

Ken Cassel
13/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-13 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel