Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill så gärna bara glömma bort dig

Besviken som jag är på dig

Älskar inte dig längre

Håller dig inte längre kär

Men hela tiden så dyker du upp i mina drömmar

och ställer till med en massa besvär

För det är samma visa om och om igen i drömmen

då jag alltid undrar vad du gör där

För vad fan gör du här?!

För här ska du inte vara

Men det finns ingenstans som jag kan gömma mig

för dig

då du ändå alltid hittar upp mig

Ja, så är det ju tyvärr...

Vill så gärna bara glömma bort dig!

Ken Cassel
13/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-13 23:49



Bookmark and Share


  Lynx63 VIP
Ta en Ipren, det är en intelligent tablett. :)
Som vet vad den ska gör. Kram
2013-01-14

  Rise Little One
Det går inte att glömma bort kärleken, men den bleknar med tiden!
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel