Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstaget med dig


var att jag inte förväntade mig det oväntade

Vilket blev som en liten chock när du gjorde

som du gjorde

Sålde din själ

Kunde inte drömma om det ens i mina vildaste fantasier

För efter att du hade gjort det så vill jag ju numera

aldrig se dig något mer

För det som du gjorde emot mig

var så ruskigt fel

Hoppas nu att jag aldrig mer möter på en sån

falsk och ytlig människa som dig

Ytlig ända ut i fingerspetsarna

Att jag aldrig mer ska bli så förblindad och lurad

av någon annan människa i huvudtaget..

Misstaget med dig!

Ken Cassel
14/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 126 gånger
Publicerad 2013-01-14 00:21



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Köpt en nitlott?
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel