Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en lägenhet på söder


så satt det ett gäng uttråkade killar som ständigt

frågade varann

vart brudarna var någonstans

Och det helt ovetandes om att det i en lägenhet

i porten bredvid

satt ett helt gäng uttråkade tjejer som ständigt

frågade varann

vart de så tjusiga killarna var någonstans?!

Så det kan bli

Så det kan vara..

Ken Cassel
14/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 125 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-14 00:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel