Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

envis

 

gripandets inkråm närs när

sirapens tröghet når kritisk massa

jag kan inte gripas springande

mellan kontrollerna

i min envisa orientering




Fri vers av cilax VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-01-14 05:56



Bookmark and Share


  Börje Larsson
genom att använda kombinationen tröghet och springande får du fram en känsla som går fram.....bra!
2013-01-15

  Nanna X
du har en slags känsla för ordens textur som jag gillar. det handlar om friktion liksom.
2013-01-14

  edikt/Benedikte
Ordet gripa

Det är en dold gåta i texten som jag klurar på!

Bra be
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt