Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det stora undret


Det är ett under
varje gång jag
kommer dig nära

hur jag går förlorad
i varje andetag






Fri vers av mariann
Läst 399 gånger
Publicerad 2006-02-19 16:16



Bookmark and Share


    Oprofessionell
WOHO en text jag inte kommenterat ;) dom sista raderna är så sköra på något sätt att om jag skulle säga dom så måste jag viska fram dom så att de inte ska gå sönder.
2007-01-25

  Dilsewat
så vackert,
sådär stilla vackert!
2006-03-06

  Propella
Wow vad snyggt! Känslan, intensiteten, finns där i varje rad.
2006-02-23
  > Nästa text
< Föregående

mariann
mariann