Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ned präntad kärlek


På trädet är det inristat ett hjärta med en pil igenom

med ett kill och tjej namn på varsin sida

Och under hjärtat så står det

1979

Samma år som jag gick ut ur högstadiet

9:an

Undrar om dessa tu fortfarande håller ihop?!

Ned präntad kärlek!

Ken Cassel
14/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-14 17:31



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ett romantiskt minne...
2013-01-14

    ej medlem längre
fint..
2013-01-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel