Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vållande till annans död och noll tolerans


Ingen lek, ingen dans

I Spanien där alla dricker vin till maten, så säger de

Om du kör ihjäl någon på fyllan så kommer du inte undan

utan får ett riktigt fett straff

För du om någon borde veta om dina begränsningar


I Sverige där det är nolltolerans, så säger de

Om du kör ihjäl någon på fyllan så får du som högst

några månader på kåken

om du bara underkastar dig ett program där du själv vill

komma till insikt med ditt drickande

Så att köra över någon på fyllan måste nog näst intill vara

det perfekta brottet här i Sverige om man nu råkar

att hata någon så pass mycket

Skrämmande...

Vållande till annans död och nolltolerans!

Ken Cassel
14/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 181 gånger
Publicerad 2013-01-14 17:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel