Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubbelliv!

Dubbla liv jag levt.

stambytet gjorde så att jag hos en vän bodde.

Hans grannar på mig glodde.

Nu jag nya hyresgäster får

Då min mobil inte går:(

Jag är dessutom en teknik elektronik idiot .

Grrrrrrrrrrrrrrrr

Arg!

Detta gör det till ett handikapphot.

Laga cyklar jag kan

Sätta upp armatur går bra.

Jag är bra på att laga bra husmanskost

Jag är praktiskt sinne.

det kan du lägga på ditt minne.

 

Men det är ju grovmekanik.

Samt så kan jag slå in en spik.

 

 

 




Bunden vers av Jean-Michel Orblin
Läst 286 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-15 07:40



Bookmark and Share


  Jordgubbsodlare
Tack för skratt! Kommer att tänka på Lars von Triers film om ett gäng skärpta karriärister :)
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Jean-Michel Orblin
Jean-Michel Orblin