Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärleksdikt, kort och gott.


Till min älskling.

Till min älskling.

Min älskling du är så fin
det är skönt att med dej
få dela glädje och lycka.
Du är som ett smyckeskrin
fyllt med små diamanter.
som jag kan ta fram för att smycka,
våra stunder och dagar.
Men även de kan ha vassa kanter,
det är ju inte allt som behagar.
Men det är ju det som är livet-
Man skall inte ta allt för givet.




Bunden vers av Berth
Läst 221 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-15 14:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berth
Berth