Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skämtsam dikt om ohyra.


Lusen




Du, din förbannade lus
som har kommit in i min blus.
Du började uppe vid kragen,
men sen gav du dig ner mellan behagen.
Ibland tror du nog att du äter tårta –
men det som du suger på är faktiskt min bröstvårta.
Nu vill jag att du ska sluta!
Annars går jag och hämtar en insektspruta.




Bunden vers av Berth
Läst 327 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-15 14:34



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Gott och väl, sålänge man
slipper ohyra! Roligt med rim!
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Berth
Berth