Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Längtan

kan jag någonsin förstå

vad andra riktigt tänka

när de själva aldrig då

får svärtat ord att blänka

 

att inte kunna höras

i brus av bortförklaring

bör undvikas att göras

en värdefull besparing

 

blir förbryllad lätt ibland

för att jag aldrig känner

blodsfamiljens tjocka band

som allra bästa vänner




Bunden vers (Rim) av Harriet Gullin VIP
Läst 480 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-15 14:49



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vacker och tänkvärd dikt! Vacker målning!
2013-02-16

  Federico Romano
Bra & tack för läsning..
2013-01-16

    ej medlem längre
hög igenkänningsfaktor!
2013-01-15

  Lars Hedlin
En mycket bra dikt!
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Harriet Gullin
Harriet Gullin VIP