Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inga metaforer, bara en resa..typ dagbok..:) så gick det till bara..


resan nyss, och om tålamod



resan dit gick fort


med en man,



vistelsen där gick lätt


med två kvinnor,



resan hem lång


ensam



hörde också framme, att det fanns
olika slags tålamod ( i tanka- form ):


väntan- tålamod,

tålamod att göra sådant

som krävde det;

och tålamod att stå ut
med bristande tålamod




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 172 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-15 17:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran