Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om man alltid förväntar sig det oväntade


i varje situation som man är med om

så blir man inte heller så chockad och besviken

då det väl händer någonting tråkigt...

Ken Cassel
15/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-15 18:12



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Mm...så är det nog...
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel