Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Definiera normal för mig


Vem och vad är normalt

Finns det någon skala för detta från ett till tio, kanske

Då skulle jag mer än gärna vilja se denna skala för att se

vart jag står någonstans?!

Definiera normal för mig

För alla har vi väl våra hemliga lik i garderoben som vi inte

gärna skyltar med?!

Typ

Om jag skulle fråga er om ni någonsin har tagit på er själva

och ni säger att ni aldrig har gjort det

så kommer jag att tro att ni bara ljuger

Vad är normalt?!

Ken Cassel
15/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 232 gånger
Publicerad 2013-01-15 19:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vad är normalt om alla är unika...???
2013-01-15

  Svart svan
Vad som är "normalt" är ett statistiskt begrepp, som inte kan överföras på enskilda individer...:)
http://sv.wikipedia.org/wiki/Normalf%C3%B6rdelning

2013-01-15

    ej medlem längre
Alla ljuger, det är normalt!
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel