Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord kan såra


Men mig sårar de bara om de kommer ifrån någon

som jag känner och tycker mycket om

Bryr mig om

Suger inte annars åt mig om vad människor tycker

och tänker om mig

För de känner inte mig

För i vilket fall som helst så mördar man inte någon

för orden

oavsett hur sårande orden än kan vara

För orden har vi bara till för att kommunicera med

Kunna föra en dialog med

Det och inget annat

Och som ni säkert redan vet så kan man inte bli älskad

av alla för det som man kanske kan säga

och uttrycka sig...

Ken Cassel
15/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 186 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-15 19:49



Bookmark and Share


  Rise Little One
Det finns faktiskt krafter i ord.
2013-01-15

    ej medlem längre
Bra sagt Ken!
2013-01-15
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel