Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smått destruktiv livs-epiphany.


Som ger mig känslan av liv.

Och jag tränger ut min själ
genom mina fingertoppar
för det känns
för att orden måste ur mig
annars dör jag nog
snabbare
och jag sliter i mitt hår
och trycker obesvarad kärlek mot mitt bröst
för att känna mer
Ja jag tränger ut min själ
som om det fanns något mer att ge
och plötsligt finns det det igen
och jag vet inte var det kommer ifrån
det fylls på och det fylls på
som en Freeway Cola-hylla i Lidl
det kommer alltid mer
mera ord och mera själ
fast jag känner att jag torkar ut
att inga salta tårar mera finns
och inga skratt in i mörka natten
och alla mina ord
är all min sorg
och all min sorg
är min rikedom
min inspiration
så slit upp min handled
som ett emobarn
riv lös riv loss
mina älskade
för jag förstår nu
att det är därifrån den kommer
själen orden trängseln
som ger mig känslan av liv.







Fri vers (Fri form) av Ruterdam
Läst 145 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-15 22:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ruterdam
Ruterdam