Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Söndag

Morgon mellan främlingens lakan
andetagen någon annans
kroppen
håret som faller ned i
pannan.
Rösten som viskar komplimanger
någon annans stavelser
Söndag i ännu ett ingemansland





Fri vers av Johanna Ljunggren
Läst 567 gånger
Publicerad 2006-02-19 19:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanna Ljunggren