Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Följeslagaren

Gryningen skingrar natten
Dimman dröjer sig kvar
Korpen kraxar åt katten
Filosofen söker svar

Troget vandra skugga
Efter de som i motljus gå
Sval är skuggan under trädet
Då solen högt på himlen stå







Bunden vers (Rim) av maria kide
Läst 203 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-16 18:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maria kide
maria kide