Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
barndomen bor i mitt hjärta.


Du var min Jonatan

du var min jonatan -

du var min karta
den som hjälpte mig hitta rätt varje
gång jag råkade gå vilse

det var du som var ficklampan
i tältet på nätterna
och jag behövde aldrig oroa mig
för monster i garderoben
när du fanns här och höll min hand
och mörkret har alltid varit min bästa vän

för det var du som var mörkret
som aldrig blev helt svart
det var du som var mitt kompass så
att jag alltid visste att neråt inte var rätt håll
och det var du som var ljuset

- som ledde mig till nangijala




Fri vers av mineralhjarta
Läst 612 gånger
Publicerad 2006-02-19 19:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mineralhjarta
mineralhjarta