Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En mörk svacka som är svår att ta sig ur


Mörker

Ett hål i mitt bröst
En svart glädjedödare
Helt utan tröst

En mörk gestalt
utan förströstan och medkänsla,
som tar precis allt

Det är svårt att se ljuset
även om man vet att det finns
det är svårt att glömma sakerna man fortfarande minns




Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 280 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2013-01-17 00:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
mitt i prick, bra.
2013-02-26

  Tino
Du skriver precis enligt min smak.
Kort och effektiv text med ett budskap
Mer än fina ordsammansättningar


2013-01-17

    ej medlem längre
Svåra saker som tas upp, orden som beskriver det är mycket bra
2013-01-17

  Pärlemor
"det är svårt att glömma sakerna man fortfarande minns" Precis så.
2013-01-17

  SatansSon VIP
Spännande text. riktigt, riktigt sjysst bra.
2013-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz