Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi borde stanna upp och lyssna oftare


Lyssna




Lyssna...
Hör du?
Ett brustet hjärtas trånande önskan
Ett tyst skrik på ömhet
På närhet

Lyssna noga
Hör du själen?
Din inre stillhet
Det lugna suset
Tystnaden

Lyssna till själen
Den vet vad du vill
Om du lyssnar till själen
Blir allt du önskar,
ditt...





Fri vers (Fri form) av Amanda Lantz
Läst 343 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2015-03-23 14:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
absolut
2018-03-13

  Lars Hedlin
Verkligen bra framfört!
2015-04-14

  Robin V
Väldigt fin text!
2015-03-26

    Lars J
Kloka ord och visdom i diktform är tilltalande för mig, tycker om!
2015-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Viktigt att lyssna till sitt inre jag.
Bra skrivet.
2015-03-23

  Marianne Räf
Vackert så! Men, säj, hur ska jag
komma ur rävsaxen ni har satt mig i!?
Det är både frustrerande och gör ont -
- fysiskt å psykiskt! Här behövs det
hjälp av andra, vet inte hur mycket
mer jag härdar att förödmjuka mej,
det får vara slut på det ! MR.
2015-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz