Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomhet

Jag skriker i ett tomt, ekande, rum och väntar på ett svar.
Men allt jag hör är mina egna, ekande, ord som studsar tillbaks.

Varför vill du inte lyssna? Varför vill du inte se?

Jag viftar, skriker, slår. Det är blankt. Det är tomt.
Se mig. Jag står här. Jag finns här...alltid.

Jag vill vara din andra hälft.

Låt mig älska dig




Fri vers (Fri form) av Amanda Lantz
Läst 325 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-08-02 13:12



Bookmark and Share


  Mr Mackan
Du målar upp ett fint språk :) gillar denna
2014-09-07

  Connie
Stark och djup berörande!
2014-08-25

  Marianne Räf
Ja, Kärleken mellan 2 är nog det
finaste! (Skönaste!) Så den vill
man, ju, inte missa! Känner för
dina ord här! Kram/ Marianne.
2014-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz