Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förvirring


Gör så här
Säg det där

Sitt inte så
Så får du inte må

Börja banta
Sluta fjanta

Var dig själv
Men gör som alla andra
Tänk på dig själv
Men bry er om varandra

Säg inget annorlunda
Men var unik
Var en i mängden
Men inte den andra lik

Säg en sak
Men mena något annat
Klara av jobb, vardag och vänner
Om vartannat

Var den du vill
Säg vad du tycker
Men inte så pass
Att du på någon annans knappar trycker

Vi är alla lika
Eller hur var det nu?
Vi är alla lika
Men ingen annan är som du




Bunden vers (Rim) av Amanda Lantz
Läst 420 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-10-20 01:57



Bookmark and Share


    Loffe
Suveränt! :D
Mitt inlägg kort, men ändå…
Hoppas att det räcker så.

2014-11-10

  Marianne Räf
Fina, kloka synpunkter å tips som jag
tar till hjärtat. Känns som av en vän i
en stund, då jag tyckte jag inte hade
en enda vän! Igår, var allt så bra, men sedan jag sovit, natt, så har fienden
stampat på och sparkat sönder mitt
lilla självförtroende. Men, det är, väl,
bare å 'Börja om från början...', som
Sven-Ingvars sjöng, då det begav sig!

Tack!

2014-10-20
  > Nästa text
< Föregående

Amanda Lantz
Amanda Lantz