Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mess: Curling Coacher 2

\"Jag tror de rökt på..
Har du sett at alla går me
händerna i fickorna oxå?
Och varf kan de int sit närm
spelet, de hin ju int fram heller.
El kansk int vil hinna\"




Övriga genrer av jahapp
Läst 685 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-02-19 21:03



Bookmark and Share


  Albert
mmm har sett, kanske är jag en redan, hmmmm, ja det är jag ju,för fn, ajaj
2006-02-20
  > Nästa text
< Föregående

jahapp