Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Perfektion




Att sträva efter en dehumaniserad perfektion
är att fördöma sig själv till evigt självförakt
där hatet för jaget gror
och rädslan för världen blir övervälmande stor

att inte orka hålla upp fasaden
och inte orka bryta loss
att i ett självhatsrum stilla förbli

Stå passiv inför ambitionerna
som en
efter en
blåser förbi.






Fri vers (Fri form) av TinnitusIHjärtat
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-01-18 01:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TinnitusIHjärtat
TinnitusIHjärtat