Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskyldigt skyldig


Skyll på den som är svag,
det blir lättast så.
Stå inte upp för dig själv nej,
skyll på den som är svag,
det blir lättast så.
Den svage kan ingenting göra,
säger inte ifrån,
det är lättast så.

När sanningen kommer fram,
det blir jobbigt då.
Stå upp för sig själv ja,
när sanningen kommer fram,
det blir jobbigt då.
Den svage chockad av lättnad,
rädd vid sitt vittnesmål,
det är jobbigt då.




Fri vers av J.Larsson
Läst 155 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-18 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.Larsson