Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vara egoist, hänsynslös, utan kompromiss, utan omdöme, utan stöd o värme, bara köra tills annan tar vid och löser ditt kortsiktiga tänk - vart tar kärleken vägen?


Herregud vart är vi på väg?

Varför är vi så flata
att fly är lättast,
att va tyst lugnast,
att alltid tro på nåt annat enklast,
att kämpa svårast,
att tänka på flera underbarast,

och att tycka
att evinnerliga varianter enklast
att va ihop med flera lyckligast
att slippa lösa problem fantastiskt
att leva relation utan krav sagolikt
att bara kunna gå ljuvligt
att älska vilt höger o vänster rättvist
att bara köra på o va egoist

MEN
Herregud vart är vi på väg???




Fri vers (Fri form) av Ole Sunnerfjell
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-18 10:25



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
Ja, det kan man verkligen fråga sig
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ole Sunnerfjell
Ole Sunnerfjell