Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På dagen tre år sedan. Ungefär vid den här tiden på morgonen.


In memoriam


vi som var dina barn förstod knappt
hur mycket du hade varit fången

vi vakade länge fast det gick snabbt

du lyfte som en fågel ur betongen





Bunden vers (Rim) av Göran P Rödholm
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-01-18 11:09



Bookmark and Share


    © Birgitta Wäppling VIP
Fint skrivet, i tillägnan.


2013-01-19

  Annette Andersson
Mycket vackert med kärlek i orden
2013-01-18

  catharina.jerbo VIP
vilken perfekt slutrad. exakt och precis så är det för så många. förtrollande glad blir jag över din ordkonst!
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Göran P Rödholm
Göran P Rödholm