Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så nära men ändå så långt borta


Kärleken

För förtjusande kvinnor finns det ju nästan precis

överallt i samhället

Men att hitta en som passar för en är inte så lätt

när man kommer till åren

då de flesta förtjusande damerna redan är upptagna

Blummer!

Skit också, på ren svenska...

Så nära men ändå så långt borta

Kärleken!

Ken Cassel
18/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 137 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-01-18 12:46



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Det finns nog nån för dej också...ge inte upp...
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel