Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En vanlig natt uppe bland stjärnorna


där stjärnriddaren just precis har fått in ett nödsamtal

ifrån en ganska så avlägsen planet

med namnet Magnet

Men vart någonstans nödsamtalet riktigt sändes ifrån

är ingenting som han ännu vet

Så det är därför som han snabbt hoppar in i sin snabba

och magiska raket gjord av antimateria

och far iväg

För nu är det visst bråttom och ingen tid att förlora

Ingen lek

Men vad som han än kommer att stöta på där

på planeten Magnet

så kommer han som alltid vara riktigt uppmärksam

men ändå samtidigt ha hela sitt hjärta

fyllt med kärlek för varje situation

För han är ju inte stjärnriddaren för inte

En riktig stark atlet som är vida känd över hela galaxen

för sina raka rör och goda snällhet

En räddare i nöden..

En vanlig natt uppe bland stjärnorna!

Ken Cassel
18/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 326 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-18 20:56



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Gillar texten mycket, speciellt titeln. Mycket poetisk!
2013-09-01

    ej medlem längre
Du kan du...vilken härlig historia!
2013-01-18

  ResenärGenomLivet VIP
Vilket äventyr...
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel