Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prostata cancer


Ingen lek där det är allt för unga män som har gått bort

allt för tidigt på grund av det

Sätter sig på könets innan sida

Och Frank Zappa är ett gott exempel på det

Runt sina femtio år bara när han gick bort

Jätte tråkigt då han säkert hade så mycket mer att ge

detta så duktiga musik geni

Så att jag kommer att gå och testa mig nu när jag fyller

femtio år i år kan ni gott räkna med

Och sedan en gång om året

Självklart

För förbannande cancer

Vad du än gör

Lämna mitt kön helt ifred..

Ken Cassel
18/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-18 21:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Cancer är hemskt. Det är bra, Ken. Bättre med en kontroll då och då istället för cellgiftsbehandling och lidande för att man inte orkat kolla upp det tidigare.
2013-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel