Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någon pissar i floden


medan någon annan pissar på en grav

Med så har nöden heller inte någon lag

Och pissa måste man väl ändå kunna göra någonstans


Tiden går från vår till sommar då det på den nedpissade

graven gentemot alla andra gravar

ploppade upp färggranna blommor lika mycket

som ett öppet hav

Så i slutändan så vart allt ändå bara bra..

Någon pissar i floden!

Ken Cassel
19/1-2013




Fri vers av Ken Cassel
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-19 00:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
"Ju mera de spottar på mig desto snabbare kommer jag blomma". Har du hört Kapten Röd? Bra skrivet.
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel