Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storm teamet #1


Nr.1
Går under stormen
En vänskap med våg och vind
Salt i luften

Nr.2
Våg och vind idag
Det är inte de igår
Bara solen kvar

Nr.3
Många smekningar
Och kyssar av vinden
Skönt hela kroppen

Nr.4
Solen pussar mig
På ryggen och vind på kinden
Fint på morgonen

Nr.5
Kom mera vind !
En revolution av dagen
Rensar luften

Nr.6
Vita änder flyter
På toppen av havsvåg
Kitarna ovanför

Nr.7
Jag och havsvinden
Går vi åt samma håll
Jag flyger nästan

Nr.8
Jag och havsvinden
Går inte åt samma håll
Jag böjer mig nästan

Nr.9
En stor sand krabba
orädd , ensam i stormen
Sandhåll är hans hem

Nr.10
Strands restauranger
Av storm blir försenade
svårt med vedspisen

Nr.11
Vinden lugnar sig
Trädgrenar dansar inte mer
Tar en bok och läser

Nr.12
Allting går över
Livstorm eller naturens
Nytt efter stormen




Bunden vers (Haiku) av Haiau
Läst 139 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-19 04:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Haiau
Haiau