Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanken


Ursprunget


Lyft blicken

Mot himlavalvet

och dess oändlighet :



"Var kommer vi ifrån

Vad är vi

Vart är vi på väg" (*)



Utan för

civilisationen

Hittar man ursprunget



(*) En av Gauguins tavlas namn




Bunden vers (Haiku) av Haiau
Läst 409 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-02-25 06:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Så fint,det är dit man ska lyfta blicken.
2013-02-25

  Stefan Albrektsson
En fin tanke som du bjuder på! Ja, det är märkligt hur "civilisation" kan bli som en ögonbindel som hindrar oss att se.
2013-02-25

    ej medlem längre
Sann insikt!
2013-02-25

  SatansSon
Bra skrivet.
2013-02-25

    lenakarin
Fint skrivet o tänkt..
Varför vår "civilisation" för osslängre o längre bort, gör oss merfrämmande för oss själva o får oss att glömma vilka vi är, en gåta!

2013-02-25
  > Nästa text
< Föregående

Haiau
Haiau