Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en helt vanlig lördag

 

flod, floder

av besinnanden

jag som en omgjord, anpassad sopa

med rätt att nicka

Tro mig när mina ord smakar sperma

det enda sanningstecknet

så du vet, bara då

och när jag säger att syner legerar

att minnets bok vänder mig ryggen

att du bör springa

Det finns en klyfta i landskapet med vävda broar

byten i denna väv

jag känner av varje fånges ryckning

uttalar då koder, främmande ord

skrymanade skrymt




Fri vers av cilax VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-01-19 09:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt