Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVÅTUSENTIOTALETS DECENNIUM !

Man är med
man kan ta del

Men det man ser
har mycket fel

Man vill förändra
men ingen bryr sig

Att fortsätta skända
är inte dyrt , säg

Och ändå
man fortsätter
fast man är "ute"
så envisas man

Uteorden man använder:

Rättvisa - Asch, "avundsjuka"
Så då kan man förtrycka
i kraft av en välfylld kassa ,eller ?


Solidaritet - Bläh, "sköt om dig själv och skit i andra"
Men OM man förbättrar för andra så ..
förbättrar man för sig själv med


Kärlek - "En privatsak"
Nej, kärlek är inte bara jordisk,
den är större än så,
den kan sudda ut gränser
och skapa band mellan nationer !



---------




Prosa av Mats Henricson
Läst 196 gånger
Publicerad 2013-01-19 13:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska