Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes dag

Hon gick med plumsande steg gatan fram. Lovikkavanten svajande från ärmen, den andra på. Kisande mot solen och leende under lugg. Virkad i gult, blått, grönt och rosa. Det glimtade lika mycket i ögon som i snön.
Andra undveks, undantaget, katter, hundar, ja djur.
Mot kullen där över sjön togs massäck fram. Från en stubbe såg hon ut över frusen vass och nakna träd. Magen trind och solen mild.




Prosa av hansensson
Läst 540 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-01-19 14:32



Bookmark and Share


  Blåbärskaj
Skulle vilja se den illustrerad i en målning.
2013-01-21

  kerstin skriver VIP
men du, jag ler hela vägen från lovikkavanten (som så klart sitter ihop, men oxå har två k:n om man ska vara petig) genom luggen till den trinda magen. det är en fin blid du ger!
tack!
2013-01-19

    ej medlem längre
Vilken fin liten betraktelse med ett lyftande språk. Dock måste jag få rätta dig utan vidare diskussioner om det hoppas jag men lovikavanten ska sitta ihop, en särskrivning annars vilka ger mig tvångstankar.
2013-01-19

  smultronbergen VIP
Oh vad söt. En promenad ur en
liten flickas perspektiv. Den
promenerar rakt in. Vad ska hon
hitta på. En ögonblicksbild.

Väldigt charmig sak du, väldigt,
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

hansensson
hansensson