Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misantropi

Det gnager
River
Mänskligheten är infekterad

Min mage den gnager
River och fylld med sår
Det är och människor
En del av mänskligheten

En del av det giriga behov
En del av en smutsig vardag
I en skitig värld

Del av ens liv
En del av mänskligheten
Låt folk andas
Medan det finns plats för det
Innan vi blir fler människor

Fler som delar denna vidriga mänsklighet.




Fri vers av altruistisk
Läst 133 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-19 21:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk