Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvällsfunderingar



Ibland ska man undvika den där sista kommentaren
låta regnet stilla falla

och vandra vidare med blöta skor

I morgon har du återfått ditt värde


Vad dagen gör med dig
har ingenting med igår att göra

men du slipper dra fotbojan

Ibland ska man undvika den där första kommentaren
också

men det är inte lika lätt




Fri vers (Fri form) av Anders Nordlander VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-01-19 22:00



Bookmark and Share


  Magica VIP
...men utan den första kommentaren så kan det heller inte bli någon sista.
2013-01-26

  aol
så sant, det finnes tillfällen när så är klokast,
2013-01-19

    ej medlem längre
Fast ens värde förändras inte oavsett vad man säger. Det bara känns så.
2013-01-19

  ULJO
Kloka funderingar
2013-01-19

    ej medlem längre
Nästan alltid är det bättre
att tala.
2013-01-19
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP