Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trött

Trötthet
Alltid är där någon som
drar och drar i mina ögonfransar
för att sluta min ögonlock
för att låta mig vila
drömma mig bort
komma bort

Alltid lika trött
och varje morgon slits
ögonlocken upp för att återigen
möta ljuset
som skiner in mellan gardinen.

Men dom fortsätter att dra
och jag måste kämpa emot
dagarna långa

utmattande
övervällande trötthet
som sköljer över i vågor
mattar ut
plattar ut
stampar
och kväver

Trött som döden




Fri vers av altruistisk
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-01-19 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk