Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varsamhet

Min känsel har givit mig avtryck
små
sammetslena
spår
som bara jag ser och känner
i mitt bleka ansikte
på mina torra läppar
känner jag spåren
spår som lagt sig i mina läppars sår
ett avtryck av två fuktiga läppar
har lagt sig till ro i sprickorna

Lätta fingrar mot min kind
lätt
som
sömnen
så otvingat
lätta rörelser
en värme som bara jag känner
som bara du ser
som bara folk som vi kan uppfatta
men ingen ser
ingen tänker
bara vi känner.







Fri vers av altruistisk
Läst 141 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-01-19 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

altruistisk
altruistisk