Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

små kortdikter del 8



snön täcker smutsen


på gator



och mycket rent

också



*****************

den låten kunde jag
sjunga

när jag var vacker...



ville nog sjunga
mera då



*****************



känslovirvlar


porlande forsar



vattenfall


floder


vill inte ge sig..


i vattnet


vått,


hela tiden


ni vet
hur det känns...



bubblor


bubblar...




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-01-20 13:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran