Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tryck fyrkant om du ångrar ditt val

 

I vilket än hörn en vilar sig

i det motsatta göms det övriga

det som river av lager av förstånd

metodiskt mordiskt

ett rakblad om skuld

ord som skär perfekta snitt

tystnadens mäle  

 

Det var inte så det var tänkt

att behaga, att älskas

så strävsamt hängivet tålmodigt

men glömt att älska




Fri vers av cilax VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-01-20 04:26



Bookmark and Share


  Anoo Niskanen VIP
Det var inte tänkt så, men det var så det blev.
2013-01-21

  TrollTörnTrappan VIP
Tryckte Applåd, men tror knappast att jag ångrar mig...? även fast jag undrar vilken sorts älskande som skulle vilja fylla hörnen här.
2013-01-20

  edikt/Benedikte
Det var inte så det var tänkt...

Som ett stigma!

Bra
2013-01-20
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt